Så funkar det


Allmän info

Alla priser som anges för jakter likaså lagda bud avser inklusive moms.

Markägaren har fri prövningsrätt vilket innebär att det står markägaren fritt att välja jägare utifrån presenterade profiler.

Vid jakträttsupplåtelser (vardagligt tal jaktarrende) är alla bud över utgångspris välkomna. Lägg därför in det bud som du anser jaktmarken är värd även om det är betydligt lägre än för närvarande högsta bud.

För en ökad chans att bli vald rekommenderar vi dig att göra ett gott förarbete innan du lägger bud. I de flesta fall väger personliga kvalifikationer tungt i urvalet varpå det är viktigt att beskriva sig själv och sitt jaktlag väl.

OBS! En anmälan ska betraktas som bindande, det betyder att innan du anmäler intresse för en jakt se till att tidpunkten passar samt att du har möjlighet att betala för jakten.

Så fungerar det markägare/säljare

1.      Logga in säkert och verifiera dig med Bank-ID.

2.      Registrera din profil med kontaktuppgifter.

3.      Som markägare kan du nu enkelt skapa en tydlig annons med ditt jakterbjudande inklusive beskrivning samt slutdatum. Vill du ha hjälp att skapa en annons kontakta oss på info@jaktmarknad.se. Prissättningen av annonsen sker individuellt.

4.      Löpande presenteras en lista med de bud/intressen som inkommit. Nu väljer du enkelt och tryggt ut den jägare eller det jaktlag du finner mest lämplig.

5.      När du valt ut slutkandidat ska betalning erhållas inom 10 dagar om inte annat överenskommits.


Vid jakträttsupplåtelse finns möjlighet att kostnadsfritt nyttja vårt digitala jakträttsavtal vilken signeras smidigt med Bank-ID via plattformen.


Så fungerar det jägare/köpare

1.       Logga in säkert och verifiera dig med Bank-ID.

2.      Registrera din profil med kontaktuppgifter. En tydlig beskrivning av dig själv och dina jaktliga erfarenheter ökar dina chanser att bli vald.

3.      Sök efter intressanta jaktmöjligheter och anmäl intresse / buda på dessa. Om du vill köpa jakt med dina kompisar skapar du med fördel ett jaktlag.

4.      Markägaren ges löpande möjlighet att kontakta jägare/jaktlag som lagt bud/anmält intresse för att få mer info.

5.      När markägaren valt sin slutkandidat ska betalning ske inom 10 dagar om inte annat överenskommits.


För frågor kontaktas vi på info@jaktmarknad.se